top of page
Kostinkallio.jpg
Kostinkallio map.jpg

Kostinkallio Yhteisöpuutarha sijaitsee Kontulan Kirjaston takana olevilla kallioilla.

Kostinkallion

Yhteisöpuutarha

language

Kostinkallion yhteisöpuutarha on kaikille avoin ja ilmainen pysyvä viljelypaikka alueen asukkaille. Alueella on ollut käytössä 20 lavakaulusviljelylaatikkoa.

Pyrkimyksenä on lisätä yhteisöllisyyttä, antaa mahdollisuus kasvattaa omaa ruokaa yhdessä muiden kanssa sekä toimia viihtyisänä ja turvallisena paikkana ajanvietolle.

Blokgarden on mukana viljelmässä kauden 2024 aikana koordinoiden toimintaa. Kunnostamme vanhat laatikot ja teemme 10 uutta viljelylaatikkoa. Kauden aikana järjestämme työpajoja ja tekemistä vihreän kestävän kaupunkiympäristön sekä kaupunkiviljelyn tiimoilta.

Toiminta alkaa taimityöpajoilla keväällä 2024 ja huipentuu yhteiseen sadonkorjuuseen Syyskuussa.

Viljelmältä voi saada 2 laatikkoa / asukas. (MAX. 4 per talous)  Laatikot varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, ole siis nopea.

We have some cancellation spots :)
Sign up now!

Get in touch

insta_edited.jpg

Tuomas ja Niilo  - 0400-551352

Keskiviikon puutarhurointi

Joka keskiviikko 15-18 puutarhuri paikalla auttamassa kasvien kanssa ja pitämässä puutarhan kunnossa. Tule jutulle ja saat parhaat vinkit kasveillesi.

image.png
image.png

Kostinkallio 

FB Group coming up...

Ei tulevia tapahtumia juuri nyt

Visio 2030

Kaupunkiviljely tuottaa 30% päivittäisestä tarpeistamme. sekä sillä on positiivisia vaikutuksia ihmisiin ja ympäristöön.


Tulevaisuudessa uusilla tekniikoilla kaupungeissa voitaisiin ammattimaisesti tuottaa ruokaa asukkaiden tarpeisiin. Pyrimme tätä visiota kohti kehittämällä uusia toimintamalleja, tekniikoita ja verkostoja. 

Luomme uutta kaupunkiruoantuotannon kulttuuria.

bottom of page