top of page
Etusivun kuva.jpg

Kalevan

Yhteisöpuutarha

language

Kalevan yhteisöpuutarhan on kaikille avoin ja ilmainen ​Pop-up viljelmä Kalevan Kaupunkiviljelykulttuuri Keskuksen pihassa osoitteessa Sarvijaakonkatu 28, Tampere.

VILJELMÄSSÄ MUKANA 75 Henkilöä.

Pyrkimyksenä on lisätä yhteisöllisyyttä, kasvattaa omaa ruokaa yhdessä muiden kanssa sekä luoda viihtyisä upea avoin tila Kalevaan.

Pyrkimyksinä myös edistää kaupunkiviljelykulttuuria sekä kartoittaa mahdollisuuksia , halukkuutta ja toimintamallia viljelyn jatkamiseen tulevaisuudessa. 

Järjestämme kauden 2024 aikana työpajoja ja tekemistä vihreän kestävän kaupunkiympäristön sekä kaupunkiviljelyn tiimoilta.

Toiminta kestää kesän 2024 ja huipentuu sadonkorjuuseen Syyskuussa jolloin Hallilla toteutetaan myös VISIO 2030-Kaupunkiruoka näyttely.

insta_edited.jpg

Tuomas ja Niilo  - 0400-551352

Perjantain puutarhurointi

Kesäkauden aikana joka perjantai 15-17 puutarhurimme ovat paikalla auttamassa kasviesi kanssa ja pitämässä puutarhan kunnossa. Rakennellaan samalla puutarhaa eteenpäin ja touhutaan muutakin mukavaa.

Musat soi ja grilli kuumana.

Tulevat tapahtumat

 • Kalevan Yhteisöviljelmän avajaiset
  Kalevan Yhteisöviljelmän avajaiset
  pe 31. toukok.
  Tampere
  31. toukok. 2024 klo 16.30 – 19.00
  Tampere, Sarvijaakonkatu 28, 33540 Tampere, Suomi
  Vihdoinkin kesä alkaa ja laitetaan Taimet multiin. Tule viettämään mukava päivä puutarhassa. Summer is finally starting and we get to plant the boxes. Come and spend a nice day in the garden.
 • Kalevan yhteisöviljelmän taimikylvöpäivä / Community Garden sowing day
  Kalevan yhteisöviljelmän taimikylvöpäivä / Community Garden sowing day
  pe 05. huhtik.
  Kalevan Halli
  05. huhtik. 2024 klo 17.00 – 19.00
  Kalevan Halli, Sarvijaakonkatu 28, 33540 Tampere, Suomi
  Ensimmäinen yhteisöviljelmän kokoontuminen. Kylvetään ja koulitaan yhdessä taimia yhteisöviljelmää varten. First event of the community garden.
image.png

Kalevan viljelijät 

Join -Whatsapp Group

image.png

Kalevan viljelijät

FB Group coming up...

Visio 2030

Kaupunkiviljely tuottaa 30% päivittäisestä tarpeistamme. sekä sillä on positiivisia vaikutuksia ihmisiin ja ympäristöön.


Tulevaisuudessa uusilla tekniikoilla kaupungeissa voitaisiin ammattimaisesti tuottaa ruokaa asukkaiden tarpeisiin. Pyrimme tätä visiota kohti kehittämällä uusia toimintamalleja, tekniikoita ja verkostoja. 

Luomme uutta kaupunkiruoantuotannon kulttuuria.

bottom of page