top of page
Blokgarden logo (240 × 100 px) (8).png

yhteisviljelylaatikot
asukastoimikunnille

Kannustamme kiinteistöjämme yhteisöviljelyyn

VAV tukee kiinteistöjen asukastoimintaa vuosittaisella määrärahalla, jonka käytöstä päättää talon asukastoimikunta. Perinteisesti raha on käytetty kevät- tai syystalkoisiin, mutta jatkossa myös yhteisöviljely on varteenotettava vaihtoehto, joka aktivoi asukkaita koko kasvukauden -keväällä suunnitellaan, kesällä hoidetaan ja syksyllä korjataan satoa.

 

Kaupunkiviljely lisää parhaimmillaan asumismukavuutta, yhteisöllisyyttä ja maisema-arvoja. Kiinteistö voi erottautua edukseen ympäristöasioiden suunnannäyttäjänä.

VAV logo_edited.png
4.png
29.png
45.png

Yhdessä viljely on monin verroin hauskempaa

Yhdessä VAV:n kanssa olemme luoneet asukkaiden käyttöön sopivat yhteisöviljelykokonaisuudet uusilla kupulaatikoillamme kesäkaudeksi 2024. Asukastoimikunta voi päättää tilauksesta vuosittaisen määrärahan puitteissa.

Kokonaisuuteen kuuluu puutarhurin apu ja opastus. Kauden aloitus tapahtuu yhdessä puutarhurin kanssa ja hän on tavoitettavissa koko kauden sovelluksemme kautta.  Istutussessiossa valitaan yhdessä teille sopivat taimet, laitetaan ne multiin sekä sovitaan kesän käytännöistä kuten kasteluvuoroista ja viestinnästä. 

Yhteisviljelylaatikot toimivat viljelmänne sydämenä, jonka ympärille kukin osallistuja voi tuoda myös omia kasvejaan ruukuissa ja laatikoissa. Kun kasteluvastuuta hoidetaan yhteisesti on viljely helppoa. Syksyllä satoa on mukava kerätä yhdessä ja juhlistaa kauden päätöstä yhteisellä illallisella.

Viljelykokonaisuuden sisältö

Untitled (1080 x 1080 px) (10).png

Viljelykokonaisuus sisältää viljelylaatikot, taimet, työkalut, mullat ja lannoitteet sekä istutussession puutarhurin kanssa. Kokonaisuus toimitetaan keväällä ja noudetaan pois lokakuussa talvihuoltoa ja säilytystä varten.

Viljelylaatikko on kooltaan 60 x 80 cm ja siinä on korkeat jalat, jolloin hoitaminen on helppoa. Isossa multatilassa viihtyvät myös suuret kasvikset ja kupu suojaa herkkiä taimia kylmältä, jolloin viljely voidaan aloittaa jo toukokuussa.

Tilaus tehdään talotoimikunnan tiedoilla ja laskutus tapahtuu suoraan VAV:n kanssa talotoimikunnan määrärahoista. Tilauksen voi tehdä asukastoimikunnan puheenjohtaja tai luottamushenkilö, mutta yhteyshenkilönä voi toimia kuka vain aktiivinen ja halukas asukas.

Tilaa yhteisöviljelmä

Yhteisöviljelmän kooksi suosittelemme 3-5 laatikkoa, jolloin mukana tulee myös lajitelma jättiruukkuja isoille kasviksille, perunasaaveja sekä salaattilaatikoita. Asukkaiden omia tilauksia varten luodaan talokohtainen alennuskoodi Blokgarden verkkokauppaan ja nämä toimitetaan yhdessä kokonaisuuden kanssa.  

Toimituksen yhteydessä järjestämme yhteisen istutussession puutarhurin kanssa. Tämä kestää n. 2 tuntia ja voit varata tämän suoraan kalenteristamme. KATSO VAPAAT AJAT

LUOMUTAIMET SISÄLTYVÄT: ​Tuomme mukanamme istutussessioon kaikki tarvittavat taimet ja omiakin voi käyttää. Valikoimassamme on kattavasti erilaisia tomaatteja, paprikoita, kurkkuja ja kurpitsoita, yrttejä sekä salaatteja. Voitte suunnitella yhdessä puutarhurin kanssa itsellenne sopivan taimisetin.

Kaikki valikoimamme taimet näet täältä ja mukanamme on myös kaikkea hauskaa listan ulkopuolelta. 

Kaikki kokonaisuudet sisältävät:

  • Istutussession puutarhurin kanssa 2h - KATSO MAHDOLLISET AJAT

  • Viljelylaatikot luomumultineen ja lannoitteet

  • Luomutaimet ja kasvutuet

  • Hanska- ja työkalupaketin  

Kokonaisuuden hinta lasketaan yhden laatikon hinnan mukaan 185€ (sis.alv)

*alennuskoodi on hyödynnettävissä asukkaiden omia tilauksia varten verkkokaupassamme. Toimitamme tilauksen jälkeen tulevasta viljelmästä kertovan julisteen talollenne, jossa myös talokohtainen koodi.

TILAUS

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita suoraan.

Tuomas Ilander 0400-551352

SOVITAAN YHDESSÄ TOIMITUKSESTA

Tilaajan tulee olla asukastoimikunnan puheenjohtaja tai luottamushenkilö.

 

Yhteyshenkilöksi voidaan sopia kuka vain talon aktiivinen asukas :)

Kiitos yhteydenotosta, palaamme pian :)

Untitled (1080 x 1080 px) (4).png
Blokgarden logo (240 × 100 px) (8).png

Kaupunkiviljelyä since 2020

Blokgarden on 100% kotimainen yritys ja tavoitteenamme on lisätä kestävää kaupunkiviljelyä. Pidämme viljelylaatikot ja mullat omassa suljetussa kierrossa sekä käytämme vain luomulannoitteita ja taimia.

Yhdessä VAV:n kanssa olemme luoneet asukkaiden käyttöön sopivat yhteisöviljelykokonaisuudet kesäkaudeksi 2024.

 

Puutarhurimme opastaa viljelyn alkuun ja on tavoitettavissa koko kauden sovelluksemme kautta. Sovelluksesta saat myös viikoittaiset tehtävät ja vinkit kasveillesi.

Ota yhteyttä: 0400-551352 tuomas@blokgarden.com

bottom of page