top of page
blokgarden.jpg

kasvata itse omaa ruokaa 

Kaupunkiviljely valmiilla viljelylaatikolla on helppoa.

Elävä tuore multa ja valmiit luomutaimet kotiinkuljetettuna.

Blokgarden sovelluksen avulla onnistut kasvattamisessa.

agriculture.jpg

satomäärät ovat laskussa

Nousseet kustannukset ajavat tilaja ahtaalle ja ilmastonmuutoksen myötä laajoja alueita on muuttumassa viljelyskelvottomiksi.

solution.jpg

kaupunkiruoka

Uusilla metodeilla ja uuden teknologian avulla voimme tuottaa jopa 30%  päivittäisistä tarpeistamme 300 metrin etäisyydellä kodeista.

kaupunkiviljely ja huoltovarmuus.jpg

huoltoturva

Epävarma maailmantilanne, köyhyys  ja luonnonkatastrofit aiheuttavat liikehdintää jonka vuoksi valmius ruoantuotannon nopealle lisäämiselle on oleellista. 

Copy of kaupunkiviljely ja huoltovarmuus.jpg

nopea skaalautuvuus

Tuotantopaikkoja voidaan tarvittaessa luoda nopeasti monistamalla hyväksi todettuja malleja. Suuret koneet ja pitkäkestoinen maanmuokkaus ei ole tarpeen. Työnvoiman saatavuus kaupungeissa on parempi.  

urban farming.jpg

hajautettu tuotanto

Ruokaa voitaisiin kasvattaa hajautetusti pienemmissä tehokkaammissa yksiköissä. Satohuoneissa rakennusten hukkatiloissa, kerrostalojen kattokasvihuoneissa tai puistojen yhteisöpuutarhoissa. Ruokaa tuottaa uusi ammattikunta: kaupunkikasvattaja

croproom.jpg

Tuotantopaikkoja hallinnoivat alan ammattilaiset kasvattaen ruokaa lähiympäristön käyttöön. Digitaalinen alusta mahdollistaa tilojen ja kaluston hankinnan, mikrotyöskentelyn tuotantopaikalla ja sadon jakelun eteenpäin. 

alustatalous

vision.jpg

visio 2030

"Hallinnoin kolmea tuotantopaikkaa ja työllistän kaksi henkeä. Yhdessä tuotamme ruokaa 400 taloudelle."

bottom of page