top of page

Viherpäivien Satoa
Lähdettiin Jyväskylään Viherpäiville yhteisosastolla Cubecon kanssa ja tässä vähän päivitystä mitä tehtiin ja nähtiin. Kaikenlaista uutta ja hauskaa tuli vastaan ja tämä oli itseasiassa ensimmäiset messut Suomessa mihin ollaan oltu omalla osastolla.

Oli siis aika jännää ja kova touhuaminen osaston rakentamisessa., mutta aika kiva siitä tuli.
Cubecot on siis rakennuspalikoita kaupunkiympäristöön. Aikuisten leegoja, joista syntyy muuria, istuinryhmiä tai portaikkoja ja mikä parasta ne on tehty purkujätteistä (villaa, betonia, tiiliä tai lasia) ja niiden hiilijalanjälki on negatiivinen. Betoninkaltaista tavaraa, jossa ei ole sementtiä.Tavattiin talvella Cubecon Ilari ja Saara Barcelonassa ja alkoi syntymään ajatusta viherpalvelusta heidän tuotteensa kylkeen. Kehiteltiin meidän pajalla yhteen Cubecoon sopiva kasvikassi, joka me toteutettiin käytetystä messumatosta. Saatiin jotain järkevää uusiokäyttöä niille, sillä itseä jotenkin kauhistuttaa kuinka ne yleensä vaan heitetään menemään. Jos kaipaat itse käytettyä messumattoa niin Ylöjärveltä 2€ / neliö: https://expomatto.fi/Porukkaa osastolla kävi ihan kiitettävästi ja kiinnostus oli todella kovaa. Toivotaan että tästä yhteistyöstä tulisi nyt hyvin keikkaa ensi kesälle.


Mutta ehdittiin kiertämään messuja ja tutkailemaan kaikkea muuta kivaa ja tässä muutamia meitä kiinnostaneita nostoja.
Tahvosten taimisto

Ajateltiin jatkossa ottaa heiltä marjojen taimia jotka sopii laatikkoviljelyyn. Herukasta oli saatavilla puutaimi eli sen sijaan että se on puska niin siinä on vain yksi runko. Mansikoista löytyi kanssa taimia joista irtoaisi satoa jo ensi kesänä, joten niitä kanssa voisi olla meillä.
Milwaukeen sähkökalut

Vihdoinkin loppuu se helvetillinen pörinä. Lehtipuhaltimet ja ruohonleikkurit on nyt sähköisiä. Ostakaa huoltoihmiset näitä niin saa ihmiset nukkua aamulla.

Spotti skeittikalusteet

Itse kun skeittaa niin osaa arvostaa näitä. En tiedä laittaisinko olohuoneeseen kuitenkaan, mutta jos olisin kaupunginpäättäjä niin tilaisin näitä kaikille kaduille ja parkkipaikoille. Törkeen siistejä ramppeja ja grindeja. Juteltiin Spotin tyyppien kanssa myös, jos me tehtäisiin tohon istutusaltaaseen hieman lisävarustetta joka auttaisi kasveja voimaan vielä paremmin.


Muuten hyvät messut, mutta kun selkesi että Kekkilän osastolta skumppaa saa vain asiakkaat eikä näytteilleasettajat niin Niilolla kilahti päässä :D

Ei muuta kun multsut päälle ja kotia kohti.


26 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page