top of page

Ulkoruukku 5°

00059
€29.00
5° blokin kokoinen ulkoruukku isoillekin kasveille
Varastossa
1
Tuotetiedot

Blokgarden - viljelylaatikko palveluna

Blokgarden ulkoruukku toimitetaan keväällä tuoreen mullan kera (20L) ja noudetaan syksyllä mullan kierrätystä varten ja huoltoa varten.

Satokauden jälkeen voit myös itse tehdä vuosihuollon ja säilyttää ruukun ensi kaudelle. Käyttämällä samaa ruukkua uudelleen säästät, kun tarvitset vain uuden multapaketin ja taimet. Voit koska tahansa myöhemmin palauttaa laatikon meille syksyisin.

Iso ulkoruukku - 5 blokkia taimitilaa

Ruukku sopii sopii suurten kasvisten kasvatukseen parvekkeella tai ulkona. Tomaatit, Kurkut ja Paprikat viihtyvät laatikossa mainiosti sillä siinä on iso multatila. Multamäärä sitoo paljon kosteutta ja pärjää kastelematta 2-3 päivää kuumallakin kelillä.

Taimia valittaessa tulee arvioida niiden tarvitsema multatila ja pinta-ala. Tätä helpottaaksemme olemme pisteyttäneet taimet BLOKEIKSI niiden koon mukaan. Isoon ruukkuun voit istuttaa kasveja yhteensä 5 blokin verran.

Käytännössä ruukkuun mahtuu yksi iso kasvi tai kaksi pienempää kasvia.

RUUKUN TIEDOT

Kiinteällä leveällä aluslautasella varustettu ulkoruukku. Halkaisija 40 cm. Kestää pakkasta ja UV-suojauksen ansiosta pitää hyvin värinsä. Ulkoruukku on valmistettu tuulienergialla kierrätetystä muovista Hollannissa. Hygieeniseen kierrätysmuovista valmistettuun ruukkuun kasvitaudit eivät pesiydy ja ne kierrätetään elinkaarensa (5-10v) lopussa uusiksi ruukuiksi. Ruukun paino multineen on n. 15kg. Sen kuljettaminen yksin on hieman painavaa, mutta onnistuu.

MULTA

Viljelylaatikko toimitetaan multineen ja mullan voi palauttaa meille kierrätystä varten. Käytämme laatikoissamme ravinteikasta luomuviljelyyn sopivaa Kekkilän viherkompostimultaa. Olemme havainneet tämän olevan hyvä ja kestävä yleiskasvualusta juuri laatikkokasvatukseen.

TOIMITUS 27.5-15.6.2022

Toimitus on Kesäkuun alussa yhdessä taimien ja muiden tuotteiden kanssa. Ruukut toimitetaan pihamaalle tai kerrostalossa alaovelle. Kerroskanto parvekkeelle tulee tilata erikseen kassalla.

NOUTO 30.9-15.10.2022

Nouto takaisin talvisäilytykseen on Lokakuun alussa. Kierrätämme mullan, pesemme ruukut ja varastoimme ne ensi kautta varten. Samat ruukut ja multa pysyvät meillä suljetussa kierrossa vuodesta toiseen.

Voit myös säilyttää ruukun itse ja uudistaa sen keväällä tilaamalla vain uudet mullat ja taimet.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page