top of page

Isolehtibasilika 3°

00018
€2.00
Isolehtibasilika on perinteinen basilika lajike. Erittäin aromaattinen ja ihanteellinen pestolle.
Varastossa
1
Tuotetiedot

Ocimum basilicum

Isolehtibasilika on perinteinen basilikalajike, joka kasvaa matalana. Tämä vahvatuoksuinen yrtti sopii mainiosti peston tekemiseen. Myöhäinen kukinta pidentää sadonkorjuuta. Tämä lajike tarvitsee runsaasti vettä, valoa, lämpöä ja ravintoaineita. Jatkuva leikkaaminen lisää satoa ja tuuheuttaa kasvustoa.

TILAN TARVE: 3° BLOKKIA

Kasvi tarvitsee tietyn määrän multatilaa ja pinta-alaa kukoistaakseen. Kasvit on pisteytetty blokeiksi, jotta tilan arvioiminen on helppoa. Katso tuotekuvista yllä kasvatuslaatikoiden tilamäärät °blokeissa.

Korkeus: 20-50 cm

Valontarve:
Aurinkoinen

Paikka:
Ulkona tai parvekkeella
Veden tarve:
Kohtuullinen
Sadonkorjuu:
Elo-Syyskuu

KASVATUSOHJEET MOBIILISSA

Tälle kasville saat täyden kasvatusohjelman mobiilisovelluksestamme. Viikottaiset ohjeet ja tehtävät auttavat kasvattamisessa ja saavuttamaan parhaan mahdollisen sadon.

TOIMITUS

Kasvi toimitetaan valmiina taimena kesäkuun alussa ja se tulee istuttaa heti toimituksen jälkeen. Saat tähän ohjeet, joilla istutus onnistuu varmasti.

KUMPPANUUSKASVIT JA TARVIKKEET

Tietyt kasvit viihtyvät yhdessä ja tukevat toistensa kasvua lähekkäin ollessaan. Katso alta suositeltavat kumppanuuskasvit. Katso myös mahdollisesti tarvittavat kasvatustarvikkeet.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page