top of page

Blokgarden - Satokausi

00003
€99.00
Kompakti viljelylaatikko isolla multatilalla sopii mainiosti isoillekin kasviksille.
Varastossa
1
Tuotetiedot

Satokausilaatikko on yhteistyössä Satokausikalenterin kanssa luotu viljelylaatikko kokonaisuus. Kompakti laatikko, joka sopii parvekkeelle tai ulos.

Laatikon mukana tulee Satokausikalenterin suunnittelema taimikokonaisuus josta saat satoa koko kauden.

Lisäksi saat puutarhakalenterin joka on Kotipuutarhurin paras kaveri. Erittäin informatiivinen ja visuaalisesti kaunis taskuun sopiva tietokirja + päivyri

Istutusvalmis - mullat mukana

Blokgarden viljelylaatikko toimitetaan keväällä tuoreen mullan kera ja se on valmis istutettavaksi. Käytämme laatikoissamme ravinteikasta luomuviljelyyn sopivaa Kekkilän viherkompostimultaa. Olemme havainneet tämän olevan hyvä ja kestävä yleiskasvualusta juuri laatikkokasvatukseen.

Pidä laatikko tai palauta multahuoltoon Syksyllä

Laatikkoviljelyssä kasvualustan hyvinvointi on erittäin tärkeää. Kesän aikana mullan rakenne hajoaa vähitellen ja kasvit käyttävät ravinteet loppuun. Voimme noutaa laatikon pois jolloin multa uudistetaan talven aikana, jotta viljely seuraavana kesänä onnistuu. Samalla laatikot pestään ja huolletaan.

Halutessasi voit tehdä vuosihuollon myös itse ja säilyttää laatikon ensi kaudelle. Käyttämällä samaa laatikkoa uudelleen säästät, kun tarvitset keväällä vain uuden multapaketin ja taimet. Voit koska tahansa myöhemmin palauttaa laatikon meille syksyisin.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page